onsdag 18. mars 2009

Reklame proskjekt


I 2 uker nå så har vi holdt på med et reklameproskjekt på skolen. Vi skulle ikke bare lage en reklamefilm, men oppgaven var å lage en informasjonsfilm om skolen for nye elever. Alle gruppene skulle da lage en informasjonsfilm, så skulle vi stemme på den beste filmen i klassen, og sende den til ledelsen. Da er det den beste filmen fra 6 klasser, også skal ledelsen plukke ut en vinner. Den gruppen som vinner, og har den beste informasjonsfilmen får en premie og får filmen på hjemmesiden til Sandvika videregående skole. Den klassen som hadde den beste filmen får også da en premie!

Med en gang når vi fikk oppgaven tenkte jeg: “Gøy!” Vi startet med litt brainstorming også fant vi ut at vi ville lage sånn at det skulle være guider som skulle vise rundt på skolen. Vi skrev ikke noe konkret manus, men tok det meste på sprarket. Første dagen så startet vi og filme, men det var ikke mye av det vi tok med i filmen, det meste tok vi med når vi filmet omtrent alt på nytt igjen Onsdagen etter fordi det andre var ikke så bra som vi ville ha det til. Vi hadde heller ikke det beste utstyret, vi hadde et vanlig digitaltkamera som vi filmet med! Vi filmet på onsdagen, men vi måtte også filme litt på mandag etter skolen. Helgen i mellom hadde Dag sagt han at han kunne ta med seg filene og jobbe litt med redigering hos en som går på media på Nesbru. Så han kunne lære seg programmet. Det skjedde masse tull med vår redigering, vi mistet alt vi hadde, og prøvde med alle mulige programmer. Så Tirsdag, dagen før vi skulle vise det fram på skolen stod vi helt med ingenting ferdig. Vi måtte da sitte på skolen og klare å gjøre ferdig redigeringen. Jeg syntes det ble et veldig bra resultat iforhold til utstyret vi hadde og alt det som skjedde med oss i løpet av redigeringen. Det eneste vi kom på etter at vi hadde redigert hele filmen, og den hadde rendet i 2 timer, og hvis vi da skulle redigert litt på den, hadde det tatt 2 nye timer og rende den..

Gruppa vår har fungert bra, ikke alle har deltatt like mye. Dag har gjort utrolig mye og har jobbet utrolig mye for å gjøre alt for å få en film i det hele tatt! Han skal ha CREDS! Eller har vi andre på gruppa vært med og filme, og sittet igjen etter skolen og jobbet med det. Dag, Vetle og jeg satt på skolen til halv 8 igår for å gjøre ferdig filmen, mens andre måtte på dans litt senere, og andre på jobb. Men det var greit, ikek alle hadde kunnet sittet og jobbet med en film uansett.

Men jeg er fornøyd med det ferdige produktet vårt, og her kan du se filmen vår! Det kan være filmen kommer litt senere.

:)

Ingen kommentarer:

Keep reading..

Kristianes blogspot