onsdag 25. februar 2009

Reklame

Spørsmål 1.

Reklame kommer fra det latinske ordet reclamare, og det betyr “å rope ut gjentatte ganger”, og jeg vil si at reklame er en måte og fremstille varer, tjenester eller lignende til andre folk. Dette blir fremstilt i et positivt lys, og meningen er ofte med at de skal reklame1fange oppmerksomheten til andre personer.

Spørsmål 2.

Det som kjennetegner reklame er at det skal bli fremstilt i et positivt lys, og at de skal fange oppmerksomheten til andre, som for eksempel er at noen skal kjøpe en ting.

Spørsmål 3.

Vi møter reklame overalt, på tv, plakater, pc, internett, radio, blader, på busser også på trikker og tog, altså OVERALT!!

Spørsmål 4.

Vi påvirkes av reklame fordi vi ser det overalt, og på tv, så snakker de jo gjerne til bilder, og de legger det positive i det, og da er det enklere og falle for det de prøver og formidle.

Spørsmål 5.

Det er helt opp til hver enkel person. Noen blir påvirket av ting de reklamerer for, og ofte når det er kjendiser reklamerer for en ting, så er det større sjangse for at vi går på det de prøver på. Ofte også når kjendisene er så tynne, så vil vi også gjerne være det, og derfor er det også mye slankepress rundt om.

Spørsmål 6.

Det er ikke alle reklamer som funker, men det er også opp til hver enkelt person. Det er kanskje ofte ting som folk ikke interesser seg for. Noen interesserer seg for biler, mens andre ikke, og da er det kanskje ikke biler som slår mest ann hos noen.

Spørimg_4811bd94f0933smål 7.

Jeg vil si at jeg syntes SB12 er en ganske god reklame fordi at da viser de at folk kommer bort til andre, og de lukter dårlig ånde. Etter dette så er det en som tar denne SB12 og skyller den i munnen, og dermed får hun pust 24 timer. Den er nok egentlig ganske lett og gå på, jeg har ofte tenkt at det er en god idé og kjøpe den.

Eller Malaco Truly som er et sunnere godteri med 30% mindre sukker. Det er nok mange som tenker, “oi, så smart”, og tenker at de skal prøve og kjøpe det! Men det er nok mange som tenker; “nei, det er helt sikkert ikke noe mindre sukker se_smoothy_partyanimalsi dette som andre”, og som heller fortsetter og kjøpe det andre godteriet. Jeg syntes dette godteriet er veldig godt, og jeg kjøper det noen ganger, men jeg fortsetter forsatt og kjøpe det andre godteriet også!

:)

Ingen kommentarer:

Keep reading..

Kristianes blogspot